söndag 21 augusti 2011

En stolt fotbollsmamma

Efter några dagar med tråkig hälsa så var det äntligen något som piggade upp mig i helgen! Båda sönerna har spelat match och Felix dessutom två på samma dag. Max BBK började igår förmiddag och mötte Båstad/Torekov på Ulkavallen. Som alltid blåste det där ute men igår lite värre än vanligt. Ändå lyckades killarna vinna sin första hemmamatch i höstserien med 2-1! I ett lag fullt med pubertala 13-14 åringar säger det väl sig självt att tongångarna kan bli ganska häftiga, men igår tyckte jag att humöret var på rätt sida gränsen överlag. Glada var de iaf efter segern, med all rätt!

Idag var det dags för Felix IK Wormo att ha seriepremiär för hösten. De har två olika lag i olika serier och tyvärr inte riktigt tillräckligt många killar, så 4 av killarna fick spela två matcher idag. På förmiddagen tog de emot Ekeby på Exan i en underbar förmiddagssol. Felix fick spela ute för första gången på länge. Kul att se honom i en annan roll än målvaktens. Det tog lite tid innan det blev något mål men när de väl börjat fanns det ingen hejd på dem och våra duktiga killar vann matchen med 5-1.

Efter matchen smaskade Felix i sig sin medhavda matsäck, innan det bar av till Helsingborg där HIF väntade på Olympiafältet. Då hade Felix fått på sig målvaktströjan igen och var taggad till tusen, dock med lite huvudvärk pga av värmen. Trots att flera av spelarna redan spelat 40 minuter på förmiddagen, så gjorde de ännu en fantastisk match och vann med 4-2! Att slå just HIF är ju alltid nåt visst, f.a. om man kommer från Landskrona =)

Tyvärr glömde jag fotografera i helgen, hade fullt upp med att heja, men jag letade upp lite fotbollsfoto från sommarens cuper istället. Det är en fröjd att få följa sönerna i deras fotbollsliv, gemenskapen bredvid plan är också superbra med föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar och kompisar. Det är sånt som gör det så roligt att vara fotbollsmamma! Och självklart är det extra roligt när lagen dessutom vinner! Heja BBK och IK Wormo!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar