söndag 10 januari 2010

Rapport från bilen

Teknikens under gör att jag trots bilfärd kan sitta och blogga - otroligt! Att t.o.m. jag reder ut det... Som ni förstår är det pappa som kör och för husfridens skull har vi delat upp barnen så Max sitter fram och Felix bak med mig. Dom kommer nog att må bra av att få komma hem och kunna stänga in sig på sina egna rum ett tag!
Men här är en bild från en glad Felix på resan till Sälen för en vecka sen i alla fall.

Vi lämnade Sälen 8.55 i morse och har haft kissepaus i Torsby och lunchpaus precis i Säffle. Det är ett underbart vinterlandskap som susar förbi utanför fönstret där det är massor med snö och strålande sol och just nu -8 grader. Annat var det i Sälen by i morse där vi noterade en bottentemp på -28 grader. Brrrr.....


Resan rullar på bra och som vanligt har jag sovit en hel del, medan barnen är vakna. Mamma och Tina har rapporterat att de kom väl hem igår efter en lyckad resa. Henrik sitter just nu på planet mellan Mora och Ängelholm så han lär hinna hem långt före oss.
Nu ska datorn packas ner igen för att undvika åksjuka och illamående, så nästa rapport blir hemifrån och troligtvis tidigast imorgon.
Ser redan framemot nästa skidsemester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar