onsdag 5 augusti 2009

Fotbollshelgen

Helgen som gick tillbringade jag och pojkarna i Helsingborg där Max lag spelade i Eskilscupen. Det blev tidiga mornar med matsäck och en massa fotboll!
Fredag och lördag spelades vardera två matcher, vilket resulterade i två vinster, en oavgjord och en snöplig förlust (mot Häljarp - typiskt!)
Laget blev tvåa i gruppen och gick då vidare till B-slutspel på söndagen. Första matchen kl.8 så det var till att gå upp i ottan. Men det var det värt, då Max gjorde sitt livs match mot Fortuna som blev besegrade med 2-1, trots Wormos manfall och endast en avbytare. Snacka om att vi var många stolta föräldrar bredvid plan! Åttondelsfinalen var säkrad, då de fick möta Ängelholm som fick ganska många mål i nacken.
IK Wormo - Ängelholms FF
Därefter blev det kvartsfinal mot Hammarby, vilken också slutade med seger, dock efter en oavgjord match som fick avgöras med straffar. Max satte den första, tryggt och säkert, och som mamma blev jag MYCKET stolt!
Både killarna och föräldrarna blev gladare och gladare och det var inte svårt att ladda om till semifinalen mot Högaborgs BK.

Vi hade tur med vädret!
Felix var en av många trogna Wormo-supportrar!
Inför semifinalen mot Högaborg dök en viss Larsson upp i publiken.....
...vilket inte var så konstigt med tanke på att Larsson den yngre spelade i motståndarlaget. Tyvärr blev det också han som avgjorde matchen till HBK:s fördel, men våra grabbar gjorde en fantastisk insats och matchen slutade med 2-1.
Efter matchen var alla trötta och slitna och det kändes trots förlusten helt okej att köra hem vid 16-tiden, då hade vi redan varit iväg sedan halvsju på morgonen. Zzzzzz....
Fotboll är kul och jag ser redan framemot lördag då det är dags för Felix att spela cup i Fortuna. Heja heja!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar