lördag 1 augusti 2009

Semester på Österlen


Jag och pojkarna har tillbringat några härliga dagar hos Henrik i Simrishamn. Det var mycket på programmet så redan första dagen (tisdagen) besökte vi Tobisviksbadet där barnen till sin förtjusning kunde hoppa och simma.




Efter bad och sim var vi hungriga och gick till Glada Räkan för att äta. En charmig gammal båt som ligger i hamnen. Vädret var på vår sida också såklart!


När magarna var mätta bar det av till Glimmingehus för att lyssna på Bisarra Berättelser och Hiskeliga Historier. Något vi verkligen kan rekommendera! Vi gick på familjeföreställningen och vi blev helförtjusta alla fyra!


Det var en del "fängslande" historier ;-)

Onsdagen bestod av tennisspel, mer bad och på kvällen hejade vi på Henrik när han spelade fotboll. Tyvärr glömde vi kameran hemma.

På torsdagen packade vi väskorna tidigt på morgonen och gav oss av till St. Olof för att cykla Dressin till Gyllebosjön. Det var ett jättekul äventyr som också passade alla åldrar. 14 km t.o.r. och dessutom hann vi fika i lugn och ro och pojkarna tog ett dopp i sjön. Det var lite mer moln denna dag men regnet kom inte förrän vi nästan var i mål.








På hemvägen stannade vi först till på Kiviks Musteri och handlade lite gott, sen körde vi till Knäbeckshusen. Max var trött och stannade i bilen, men vi andra tre tog en promenad ner till stranden. På vägen hittade vi både ett klockspel och ett litet kapell, tusentals stenar och en fantastisk strand som vågorna slog upp på.



Tacka alla tre grabbar för jättehärliga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar