onsdag 22 april 2009

Bättre och bättre dag för dag...

Jag mår lite bättre för varje dag som går även om det fortfarande går lite upp och ner. Jag är sjukskriven denna vecka ut och hoppas verkligen att jag kan jobba på måndag.
Igår hade jag en jättehärlig eftermiddag och kväll med Max och Felix. Gemensam matlagning stod på schemat efter att Max haft synpunkter på att vi har för lite variation i menyn... Kruxet har varit att jag gärna vill testa nya maträtter men att dom då varit lite rädda för att prova. Så igår testade jag en ny metod. Vi kom överens om att det skulle bli kyckling, men sen var det fritt fram att plocka fram från kyl, frys och skafferi vad de ville ha till. Alla tre hjälptes åt och det slutade med en jättegod pastasås med kyckling, vårlök, champinjoner, grädde, kycklingfond, sambal oelek och lite kryddor. Detta fixade Max. Felix gjorde under tiden en sallad bestående av gurka, äpple och majs och själv fck jag det stora förtroendet att koka Tagliatelle. Resultatet blev en jättegod middag, supertrevlig matlagningsstund och en lång trevlig matstund vid bordet! Båda pojkarna tyckte det var jätteroligt och framför allt är det ett stort framsteg för Max som tidigare inte varit så intresserad av hushållssysslorna. Tack pojkar för att ni gjorde tisdagen till en härlig dag!
Min digitalkamera strular (igen!) och de senaste bilderna jag tagit har jag inte kunnat lägga in i datorn. Kanske beror det på att jag tappade kameran i golvet häromdagen...hmm..
Men för att liva upp bloggen lite letade jag bland gamla bilder och hittade denna som är ganska precis 6 år gammal. Visst är dom goa mina små änglar? :-)

Idag åker de till sin pappa och jag får klara mig själv...men med en massa såna här underbara bilder så känns det mindre ensamt :-)

1 kommentar:

  1. Ojdå, tycker mig kunna se en viss likhet mellan Felix och hans yngre kusin :-)

    SvaraRadera