onsdag 13 mars 2013

"Rehabilitering"

Som jag skrev innan så är det viktigt att jag får igång kroppen efter en sån här sjukperiod. Jag hade ju bestämt mig för en promenad varje dag så jag trotsade snö, blåst och grå himmel och promenerade ner till veckans vägning på Viktväktarna. Det gick inte så fort med tanke på lite halt underlag men det var skönt att röra på mig. Vägningen sker på femte våningen och jag brukar av princip alltid ta trapporna...så det gjorde jag...gick hyfsat, men när jag skulle gå därifrån fick jag kramp i vänster lår, där jag hade så ont igår innan Osteopatbehandlingen. Skrattade nästan för mig själv när jag haltade därifrån.
Själva vägningen skrattade jag dock inte åt...hade gått upp 1,3 kg men det ser jag som ganska naturligt eftersom jag i princip inte rört mig på 1,5 vecka. Dessutom blir maten lätt lite annorlunda när jag är hemma så mycket...eller kanske inte maten i sig, utan snarare allt det där som är lätt att stoppa i sig mellan måltiderna, kanske för att man tycker lite synd om sig och är glad att man har aptit i alla fall.

Men, det är världsliga ting i förhållande till att vara sjuk, så nu är det bara nya tag också rättar det till sig igen. Det sköna är att jag ändå ligger bra till med min målvikt. Går jämnviktsprogrammet nu med en vecka kvar innan jag förhoppningsvis blir gildmedlem....såvida jag inte går upp 2 kg på en vecka, men det ska inte ske!

Nu ska jag förbereda mig lite mer för att komma igång med jobb imorgon. Dvs plocka undan lite här hemma så det känns skönt att komma hem imorgon eftermiddag också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar