måndag 15 augusti 2011

Fotboll såklart!

Trots en envis förkylning hos mig, så fick vi igår ge oss iväg till Fortunacupen med Felix och hans lag. De är alla födda 2002 utom en som är född 2003 men igår skulle de möta killar som var födda 2001. Beredda på tufft motstånd så laddade de för första gruppspelsmatchen mot Klippan, som de vann över med 4-3. Mot Ramlösa södra blev det ännu tuffare och de förlorade tyvärr med 3-1, men killarna i laget är beundransvärda. De kämpar vidare och inför sista gruppspelsmatchen visste de att det räckte med oavgjort mot Fortuna FF för att ta sig till semifinal, vilket de gjorde efter 2-2.


I semifinalen blev det ett speciellt motstånd, eftersom det blev Höganäs BK där Henriks systerson Alfred spelar. Första gången de möts, och Alfred lyckades göra två mål på Felix och Höganäs vann också matchen till slut och gick till final som de också vann. Grattis Höganäs!


Felix lag fick möta Ramlösa än en gång, i matchen om tredjepris, men då var deras krafter helt slut och våra duktiga killar avslutade med en hedrande fjärdeplats! Som vanligt glada miner hos både spelare och ledare och såklart fick alla medaljer!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar