måndag 4 januari 2010

Första skiddagen

Vi sov fantastiskt gott i våra våningssängar och klockan blev över 8 innan vi kom upp. Felix hade feber i natt också men i morse vaknade han betydligt piggare än tidigare. Dock fortfarande för sjuk för att få komma ut i skidbacken, men han passade i alla fall på att prova sin utrustning.
Ca -8 grader och fint väder har det varit idag. Solen var framme men kommer tyvärr inte så högt upp över fjället. Lite blåsigt på förmiddagen men i eftermiddag mojnade det lite. Vi testade ett par olika röda backar på förmiddagen (hann även med ett par kvällsåk i gårkväll förresten), men Max och jag tyckte det va lite stelt i början så vi tog oss till de gröna och gled lite där. Men utsikten en bit upp är underbar!

Vi varvade skidåkning med matpaus, barnpassning och spel. Henrik var extra hurtig och tog även en tur på längdskidor på kvällen.
Felix är feberfri nu och hoppas kunna komma ut lite imorgon. Jag har dock avbokat hans skidskola och istället bokat en privatlektion på onsdagmorgon. Hoppas verkligen han är frisk tills dess.
Lite trött och mör är man allt i benen nu på kvällen, det känns att det är längesen jag åkte senast. Men kul är det och vi har roligt alla tillsammans. Vi bor nära och bra till backen och alla kan göra det de känner för. Max har varit jätteduktig och på hugget och gav sig ut ensam både i morse och efter lunch. Vi andra gamlingar var lite segare i starten och kom ut lite senare ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar