onsdag 11 november 2009

Vilken dag...

...ibland finns det dagar som man tänker att man bara skulle vilja hoppa över...emellanåt trodde jag att det var en sån dag idag. Vaknade visserligen redan innan klockan ringde och kände mig rätt utsövd och okej. Felix (som kom hem igår, härligt!) var dock lite tröttare men kom ändå upp ordentligt. Men när vi skulle iväg började motgångarna; cykellamporna strulade, vägen till skolan var avstängd så vi fick vända och ta ett annat håll, Felix fick springa till fritids frukost för att hinna och sen for jag snabbt på cykel till jobb. Väl på jobb flöt allt på bra. Varvade mellan snortork, blöjbyten, skratt, bus, utelek i vattenpölarna och mys. Kl.16 slutade jag och då började tempot vridas upp igen. Felix var med en kompis hemma och Max skulle träna. Däremellan behövde vi fixa ett byte av en present Felix ska få imorgon och sen skjutsa Max till träningen. Sen till Konsum och handla middagssaker till imorgon, hem och packa upp, hämta Felix hos kompisen, hämta Max på träningen, hem och fixa kvällsmat (19.30 åt jag det första sedan 11.30!) sen nattning av Felix. Han trodde det skulle vara svårt att somna men det gick på ett kick, trots väntande födelsedag imorgon.
Sen var det paketinslagning, lite tv-titt, jultidningsorderinlämning med Max på Internet och sen nattning av Max. Då var klockan 21.30. Pust!
Till slut blev det en mysig kväll i lugn och ro med Max och det berömde jag honom för. Skönt att ha lite social samvaro med honom på kvällarna, så man hinner prata lite mer. Det enda som inte gick enligt planerna idag var att jag skulle egentligen träna kl.18 men hur jag vände och vred på klockan så gick det inte att vara på tre platser samtidigt. Det kommer fler dagar och imorgon är en annan dag...
Nämligen Felix 7-årsdag :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar