måndag 2 november 2009

Sysselsättning i sjukstugan

Att vara hemma med sjuka barn som ändå är så pass stora att de inte behöver sitta i knäet hos mig ständigt, gör att man får sysselsätta sig lite på annat vis.
Ganska lämpligt att Felix hade barnkalas igår för idag har han kunnat bygga ihop sitt LEGO han fick och vi har också spelat Kalaha. Det tyckte vi var jättekul båda två. Perfekt tidsfördriv!
Nu framåt kvällen satt jag och kollade efter lite recept på mina andra favoritbloggar och sajter, t.ex. www.annahallen.se och www.kostgajden.se
Testade dessa matiga muffins utan mjöl. Fyllde dem med ägg, grädde, ost, soltorkadetomater, salami och fetaost. Ska snart testa en till en kopp te.

Sen blev det en favorit som jag testat några gånger nu, men varierar innehållet i. Nämligen en Frittatta med ägg, ost, muskot, basilika, salami, fetaost, rödlök och paprika. Den är lika god att äta kall imorgon.


Om två veckor är det dags för Brunchkalas för Felix och kanske kan någon av dessa rätter finnas med på bordet då, därför kan det va bra att ha testat det innan. Mums!!!
Hörde också ryktas om en kladdkaka enligt LCHF, kan det verkligen vara sant? Måste leta!!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar