torsdag 1 januari 2009

Nyårsafton i Lödde

Nyårsfirandet skedde i Lödde tillsammans med Lars hos hans grannar och hyresvärd. Här skålar Felix tillsammans med Anders, Lars, Amanda och Erik.
Amanda, Erik, Matilda, Susanne och Carina skålar också. Felix vill bara visa sin nacke.

Max poserar gärna i sina fina nyårskläder. Vilken tur att du blev frisk så vi kunde åka iväg.

Linus och Felix vid matbordet. Linus är ännu en tonårskille som man kan se upp till :-) Framförallt när man får vara på hans rum och spela Guitar Hero!

Lars hade som vanligt lagat en fantastiskt god middag. Här njuter Anders, jag och Erik av varmrätten som bestod av rådjurssadel (väldigt lokalt uppfödd), hasselbackspotatis, lokala rotsaker och en ljuvlig sås! Till det ett mycket gott rödvin!

Lars hade tid att sitta ner och äta efter att ha stått i köket mesta delen av dagen, gissar jag.

Lars och Erik stod som vanligt för underhållningen efter maten. Erik spelar keyboard, Lars sjunger och Anders kompade på saxofon.

Efter mycket mat och lång väntan på fyrverkerierna kan man lätt bli lite trött. Matilda pausar hos mamma Susanne.

Felix tycker om att fotografera sin mamma :-)

Vid tolvslaget gick vi ut för att titta på fyrverkerierna. Bakom stallet hittade vi en bra plats att stå på. Därifrån kunde vi blicka ut över Lödde, Kävlinge, Furulund, Lomma, Bjärred, Malmö... Hästarna blev lite skrämda emellanåt och Max & Felix är inte så förtjusta när det höga smällandet kommer för nära. Men en liten stund hann vi vara ute och frysa.

Såhär vackert kunde det se ut!

Vi tackar familjerna Christensson och Svensson för en jättetrevlig nyårsafton!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar