onsdag 24 juli 2013

Semesteravslutning på Österlen

Precis som tidigare år har jag njutit några dagar med Henrik har hans hemtrakter. Tack vare det underbara vädret blev det mycket sol och bad och vi provade olika stränder varje dag. Det blev sim och lek i bassänger första dagen, men sen flyttade vi oss runt till Kyls strand, Mälarhusen, Vårhallarna, Simrishamns strand och avslutade i Ystad. Badtemperaturen har varit från 16 grader och uppåt... God mat både på restauranger och på stranden har det också blivit. 

Joggingturer blev det också ett par dagar och nu är jag inne på tredje veckan med min löpträning. Kan inte säga att det känns superkul men jag hoppas för hälsans skull att jag får lite bättre kondition.

Nu har jobbet dragit igång igen och barnen har semester hos pappa. Men efter en så här underbara sommar kan jag inte vara annat än nöjd.
Nu blir det tre veckors jobb på Svaneholmsgården sen bär det av till Rydebäck. Men först njuter jag vidare av soliga dagar på jobb, uppfriskande joggingturer och sköna bad och varma kvällar.

söndag 7 juli 2013

Semester i Stockholm

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk semester i vår vackra huvudstad! Bilderna får tala för sig själv, trots att de kom i fel ordning.

Jag är så glad att vi kunde göra denna resa tillsammans och vi är lika nöjda allihop!

Jag är ganska säker på att det inte var sista gången vi åkte till Stockholm!