onsdag 30 januari 2013

Nytt år!

Det har avslutats och påbörjats ett år utan att jag skrivit något... Tidigare år har jag varit lite flitigare med att sammanfatta året som gick osv...men tiden har bara rusat iväg och nu har redan januari också passerat...

När jag tittar tillbaka på min tid på bloggen så är nog övervägande inlägg skrivna när jag haft något som jag behövt lätta mitt hjärta kring...ska jag tolka den senaste tidens tystnad som om det behovet inte funnits?

En kort sammanfattning av 2012 ska jag ändå försöka ge mig på;

* Hyfsad hälsa - eller egentligen riktigt bra om man jämför med tidigare år!

* Massa underbar tid och upplevelser med mina älskade pojkar!

* Fortsatt mycket bra trivsel och utveckling i mitt arbete, med spännande vidareutbildning på Malmö högskola, nytt arbetslag, mycket utveckling på alla områden, om än året avslutades med tuff period (som alltid när det finns för mycket år kvar i slutet av pengarna...)

* Mycket KÄRLEK! 2012 blev året då jag landade i att det är helt okej att vara särbo. Vi trivs båda med det och längtar desto mer efter varandra mellan träffarna!

* FLYTT! Måste väl säga att vår flytt från Västra Fäladen till Larvi blev årets stora händelse och jag har inte ångrat mig en sekund! Det blev mysigt, trivsamt, uteplats och billigare!

Mer än så behöver jag nog inte säga...mer än att som vanligt är jag otroligt tacksam över att vara mamma till fina pojkar, dotter till underbara föräldrar och innerligt tacksam över mannen i mitt liv som gör mig så lycklig!

Första månaden på 2013 har börjat bra, fortsättningen blir säkert minst lika bra!